Bemutatkozás

Tisztelt Olvasó!

Szeretettel köszöntöm a Debreceni Egyetem Ihrig Károly Gazdálkodás- és Szervezéstudományok Doktori Iskola megújult honlapján!

Az Ihrig Károly Doktori Iskola célja egy olyan kutatói műhely létrehozatala, amelynek keretében multidiszciplináris környezetben nyílik lehetőség korunk legjelentősebb gazdaságtudományi kérdéseinek vizsgálatára. A Gazdaságtudományi Kar és annak jogelődjei szellemi bázisára építkező széles kutatási portfólió országosan is egyedivé teszi a Doktori Iskolát, amelynek témavezetői kara magasan minősített. Az oktatói és hallgatói kör publikációs aktivitása kiemelkedő, nemzetközi viszonylatban is figyelemre méltó eredményeket mutat.

A Doktori Iskola hallgatói a világ számtalan pontjáról érkeztek, hogy olyan kutatási témákkal foglalkozzanak, mint az agrárközgazdaságtan, a módszertan, a vidékfejlesztés, a vállalatgazdaságtan, a turizmus-vendéglátás, a nemzetközi gazdálkodás, a vezetés-szervezés, a hálózatkutatás, a marketing és kereskedelem, a sportgazdaságtan vagy a pénzügy-számvitel. Doktori Iskolánk hallgatói között köszönthetünk brazil, indiai, indonéz, jordán, koszovói, magyar, mexikói, mongol, nigériai, pakisztáni, román, szerb, szlovák, török és ukrán állampolgárokat is. Vendégoktatóként rendszeresen fordulnak meg nálunk a gazdálkodás- és szervezéstudományok elismert hazai és külföldi képviselői, akik rendre nagysikerű előadások és szemináriumok vezetésével járulnak hozzá a képzési minőség növeléséhez.

Az új honlap célja, hogy kaput nyisson a világra: ezen keresztül elérhető minden fontos információ, amely a Doktori Iskolával kapcsolatos. Remélem, hogy az Ihrig Károly Doktori Iskola felkeltette az Ön érdeklődését is, és hamarosan vendégoktatóink vagy hallgatóink körében köszönthetem majd!

 

Prof. Dr. Péter Balogh

Doctor of the Hungarian Academy of Sciences
Head of the Doctoral School

 

 

Frissítés dátuma: 2021.02.19.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.