Témakiírás rendje és követelményei

A PhD kutatási témák címe és a témavezetők neve tárgyév március 31-ig írásban beérkezett javaslatok alapján a DI Tanácsa állásfoglalását követően, a doktori.hu oldalon  minden év április 15-ig meghirdetésre kerülnek.

Az aktuális témakiírások a www.doktori.hu (Doktori képzés/Témakiírások/Doktori iskolánként) oldalon érhetőek el.

Részletes témakiírás: 2000 karakter

Tartalma:

  • A témakör címe
  • A vizsgált problémakör lehatárolása
  • Az elvárt kutatási módszer megfogalmazása
  • A kutatás becsült forrásigénye

Rövid témakiírás: 500 karakter

Tartalma:

  • Rövid cím
  • Vizsgált terület, problémakör
Feladat Leadási határidő Véleményez
Témakiírás (témavezetői elképzelések) március 30. Doktori Iskola Tanácsa

A PhD képzésre való jelentkezés feltétele, hogy a témavezető érvényes témakiírása az Országos Doktori Tanács honlapján meghirdetésre kerüljön!

Frissítés dátuma: 2021.01.31.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.