Események

17 Oct
Folytatódik a Világjáró Klub előadássorozata. A Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Kar, a Klinikai Központ és a DE Közművelődési Titkárság szervezésében. Pálóczi Mária Julianna: Nepál – Bután címmel tart előadást.
13 Oct
A palóclevestől a Gundel-palacsintáig, ételneveink eredete címmel tart előadást a Szenior Egyetemen Maticsák Sándor, a DE BTK Finnugor Nyelvtudományi Tanszék professzora október 13-án, pénteken.
06 Oct
Sonia Calvari vulkanológus, az olasz Országos Geofizikai és Vulkanológiai Intézet Etna-obszervatóriumának (Catania) kutatási igazgatója tart előadást az olaszországi vulkánokról az egyetem hallgatói és az olaszul tanuló debreceni középiskolások számára.
06 Oct
„Vertalen” Studiedag címmel rendezi idén a Magyar Néderlandisták Konferenciáját a Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Kar Néderlandisztika Tanszéke.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.